3 Şubat 2011 Perşembe

Yeni

 Yeni birşeyler lazımdı sanki.Kağıtlar yetmiyormuş gibi birde burdan başlayayım dedim yazmalara.Farklı geliyor ,kağıttaki kadar rahat değilim sanki.Sakın yanlış anlaşılmasın ilk değil bu tip yazılar yazmam burda ama daha farklı sanki daha gergin.Alıştığım için belkide kalemin kağıtla oynaşmasına, ekrana yazmak zor geldi bana.
 Alışılır elbet yeni birşeyler olsun diye sürekli çabalarken,yeninin içinde bulunca insan kendini bocalıyormuş meğersem böyle.
 Zihnimde ki düşünce kalabalığını boşaltmak istiyorum sadece.Belki iki satır cümleden ibaret belki bir yada daha çok paragrafla anlattıklarım benden başkalarının da dökmek isteyipte dökemedikleri olsun.Tanımadığm birinin hikayesi,bir çocuğun hayali arkadaşı, zihinlere üşüşüpte savuşturulmuş  fikirler..Bazen azıcık benim hikayem,benim itiraflarım,benim lal olmaya zorladığım masallarım olsun burda.
 Kafam da başlarken kurduğum düşünceleri yine yazamadım .Hep öyle olur başladığın her hikaye tasarladığın finalden farklı bir olayla son bulur.Şaşırmıyorum kelimelerin beni getirdiği noktalara.İnsanlar kadar anlaılmazlar işte akışına göre gelip kuruluyorlar ummadığın yerlere.
 Sözcükleri ve kalemden dökülmeye alışmış düşüncelerimi zorlamıcam.Bitmesi gerekiyor sanki bu yazı,kendimi yeniye alıştırmak zor gelicek gibi ama bir yerden başlanmalı .Bu blog olayı da benim ilklerimden olsun.Yeni yeniden bir yeni :)

2 yorum: